Galleri

Madlavning for Grever og Baroner

 d. 15-09-2014

Forret:
Borsch
Serveret med bagt tuille

Hovedret:
Kalvemørbrad
Serveret med grøn sauce og kartoffelpandekager

Dessert:
Blommekage med flamberede frugter.
 















 

 

Madlavning for Grever og Baroner

 d. 19-07-2014

Sommerafslutning.

Velkommen til alle medlemmerne, og godmorgen til nogle...

Et par strandløver i aktion.

 
 Så skal der laves mad.....

 Gryden er på plads og varmekilden monteret. Nu skal der forkoges spareribs.

 Sværen ridses og saltes.

 UHMM.. Grillede majs. Skylles i koldt vand og grilles i sølvpapir.

 Overblik, overblik, overblik, god mad kræver overblik.

 SKÅL..


 Kødet simre og duften breder sig.

 En slagen krigen tager en fortjent lur...

 Strategimøde...

 Grillerne startes op... Det bliver bare så godt.

 Øh... han skal da vist klippes???


Stegen begynder at blive færdige. Lækkert. 


 Oh ja, bacon og løg som tilbehør.

  Spareribsene marineres nænsomt med en lækker hjemmelavet marinade..
 Man GLÆDER sig...



  Det hele begynder at flaske sig..

 Opbakningen er I top...

 Medailloner med bacon

 Andebryst, spareribs og medailloner. MUMS



 De sidste detajler klares i et snuptag...

 Så skal der DINERES. 

 Humøret er I top


 Nå ja, kærlighed og respekt for råvarerne...

 Efter et afsluttet måltid..

To blev til tre...

Tusinde tak fra os alle, til Anders og Christian, for lån af faciliteter, på denne sommerdag..

 

Madlavning for Grever og Baroner

 d. 26-05-2014

Menuen var:
Forret:
Grillede tigerrejer
Anrettet på plukket salat vendt i olie/eddikedressing, friteret Filodej
Hjemmebagt brød


Hovedret:
Grillet kalkunbryst
Kalkunbryst smurt med pikantost og svøbt i bacon
Serveres med stegt spinat og pinjekerner, hjemmelavede pommes frites,
mild chilisauce

Dessert:
Cheesecake Brownie med hindbærskum






Madlavning for Grever og Baroner

 d. 28-04-2014

Menuen var:

Forret:

Stegte kammuslinger

Serveret med dampede grønne asparges.

Hertil hjemmebagte Grissini og sauce Hollandaise.



Hovedret:

Grillet lammekrone

Grillede hvidløgsbuketter, Grillede portobellosvampe med mozzarella, Grillede fyldte chili, hertil serveres lammesky med bær og Italienske kartofler.



Dessert:

Red Light District
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar