Madlavning for Grever og Baroner
d. 15-09-2014
Forret:
Borsch
Serveret med bagt tuille
Hovedret:
Kalvemørbrad
Serveret med grøn sauce og kartoffelpandekager
Dessert:
Blommekage med flamberede frugter.
Madlavning for Grever og Baroner
d. 19-07-2014
Sommerafslutning.
Velkommen til alle medlemmerne, og godmorgen til nogle...
Et par strandløver i aktion.
Så skal der laves mad.....
Gryden er på plads og varmekilden monteret. Nu skal der forkoges spareribs.
Sværen ridses og saltes.
UHMM.. Grillede majs. Skylles i koldt vand og grilles i sølvpapir.
Overblik, overblik, overblik, god mad kræver overblik.
SKÅL..
Kødet simre og duften breder sig.
En slagen krigen tager en fortjent lur...
Strategimøde...
Grillerne startes op... Det bliver bare så godt.
Øh... han skal da vist klippes???
Stegen begynder at blive færdige. Lækkert.
Oh ja, bacon og løg som tilbehør.
Spareribsene marineres nænsomt med en lækker hjemmelavet marinade..
Man GLÆDER sig...
Det hele begynder at flaske sig..
Opbakningen er I top...
Medailloner med bacon
Andebryst, spareribs og medailloner. MUMS
De sidste detajler klares i et snuptag...
Så skal der DINERES.
Humøret er I top
Nå ja, kærlighed og respekt for råvarerne...
Efter et afsluttet måltid..
To blev til tre...
Tusinde tak fra os alle, til Anders og Christian, for lån af faciliteter, på denne sommerdag..
Madlavning for Grever og Baroner
d. 26-05-2014
Menuen var:
Forret:
Grillede tigerrejer
Anrettet på
plukket salat vendt i olie/eddikedressing, friteret Filodej
Hjemmebagt
brød
Hovedret:
Grillet kalkunbryst
Kalkunbryst smurt med
pikantost og svøbt i bacon
Serveres med stegt
spinat og pinjekerner, hjemmelavede pommes frites,
mild chilisauce
Dessert:
Cheesecake Brownie med hindbærskumMadlavning for Grever og Baroner
d. 28-04-2014
Menuen var:
Forret:
Stegte kammuslinger
Serveret med dampede
grønne asparges.
Hertil hjemmebagte
Grissini og sauce Hollandaise.
Hovedret:
Grillet lammekrone
Grillede
hvidløgsbuketter, Grillede portobellosvampe med mozzarella, Grillede fyldte
chili, hertil serveres lammesky med bær og Italienske kartofler.
Dessert:
Red Light District
Ingen kommentarer:
Send en kommentar