Øhhh....

  • Leverpostej og Makrel er en dårlig blanding

  • Prop IKKE hvidløg i kaffen

  • Valnødder skal knækkes inden de skal i blenderen

  • Chokolade er ikke en grøntsag

  • Hvis smørret er grønt…. Så lad være med at spise det

  • Æggeuret skal ikke ned i gryden sammen med de andre æg

  • Du skal ikke jonglere med knivene…

  • En saks er bedst til at klippe SunLolly over med

  • Dine guldfisk kan sagtens blive til en fin gang fiskefrikkadeller

  • Rottegift er ikke en god krydderi i Chili Con Carne

  • Klø dig ikke i skridtet efter at have rørt ved Chili

  • Kast ikke mødding imod vinden

  • Hvis du spilder salt…. Så skynd dig at feje det ned på gulvet

  • Hund smager af kylling

  • 6 vindruer er også 6 stykker frugt

  • Forsøg ikke at åbne en mælkekarton med en dåseåbner

  • Husk at putte låg på blenderen når du blender orme

  • Hvis du putter nok konditorfarve i sovsen bliver det brunt til sidst.

  • En rullepølse er et fremragende våben.

  • Man kan ikke spille mikado med kogte pastaer

  • Forsøg ikke at lave popcorn ved at putte cornflakes i mikroovnen

  • Lad være at drikke Flydende Becel…

  • Hvis du er lukket inde i fryseren… Så bed til at der er ispinde…

  • Eddike smager ikke godt i risengrød

  • Man skal ikke kaste tomater hvis man selv bor i et drivhus

  • Hvis du skal bruge en køkkenrulleholder så kig i IKEA

  • Der hvor stilken sidder i tomaten hedder en Tomatfnatpnet.

  • Opskrift på fiskefrikadeller: Guldfisk -> Blender -> Færdig

  • Lad være med  sætte dig på en tændt kogeplade

  • Hvis det ikke går første gang… Så prøv igen

  • Marengs og Flydende Becel fungerer ikke så godt.

  • Emma's Vanillecreme bliver fremstillet i Skanderborg

  • Vanillecreme skal ikke drikkes rå

  • E100 betyder…. At hvis du propper det i sovsen bliver sovsen gul

Ingen kommentarer:

Send en kommentar